Kecskemét
(+36 76) 614 848
Asztalfoglalás csak telefonon.

Étlap

KEZDŐ FOGÁSOK

Szárnyasok „királynője” Kacsa három kívánságra készítve: szarvasgombás kacsamájpástétom pirítóssal, konyakos kacsamáj illatos fűszerszénával füstölve, pácolt kacsamell-„sonka” epres lilahagyma lekvárral, szarvasi mozzarellás ikebanával, gránátalmás

3.500.-

Tüzes ökörbélszín tatárbeefsteak (150g) konyhakerti színes zöldség „kavalkáddal”, udvarmester fűszervajjal, nemzeti kenyér pirítóssal

3.300.-

LEVESEK

Pirosbogyós erdei gyümölcsleves málnahabbal, akácmézes „sül tea”-cassis szorbettel

1.600.-

„Anyám Tyúkja” háztáji gyöngyöző tyúkhúsleves bennefőtt zöldségekkel, fürjtojás royallal, tyúkmájas húsos tallérokkal, lúdgége tésztával

1.700.-

Vargányás tejszínes „gombakincs” püréleves, füstölt-lágy camambert sajttal, medvehagymás gombaropogóssal

1.600.-

Lestyános Erdélyi Gímszarvas-csorba, kacsamájas maceszgombóccal, házi tejföllel

1.700.-

„Zöld Elixír” Zöldmentás zsenge cukorborsó krémleves, rántott”borsóval” ropogós Brick tésztában sült zöldségtekerccsel

1.600.-

MELEG ELŐÉTELEK

Kacsamáj torony „füstfelhőben”, gránátalma- calvados mártással, karamellizált őszibarackkal, ananásszal és mézes vörösboros fügével

3.600.-

Chilis pirított garnélarák fokhagymás citromos habzóvajban, sáfrányos gombás arborió rizottóval, ropogós rákszirommal

3.900.-

KÍMÉLŐ ÉS VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK

Házi készítésű parajos zöld derelye rögtúróval, fokhagymás bébiparajjal és vargányával töltve, snidlinges gorgonzola mártással

3.200.-

Arborio ,,varázsgomba” rizottó, hazai erdeinkből szedett ízletes vadgombákból, csiperkéből, mediterrán sült zöldségekkel készült rizottó, parmezánsajt forgáccsal

3.100.-

Vegán nyers ,,salátáskert” zöldcitromos olivás vinaigrettel, vitamindús kerti zöldségekből, ropogós zöld levélsalátákból, bio csírákból, ízletes magvakból, ehető virágokból készült válogatás

2.600.-

Mizsei rúzsos hazai sajt specialitás hirtelen sütve grillezett bazsalikomos paradicsommal sült padlizsán, cukkini, gomba, kaliforniai paprika és színes saláta ikebanával

3.200.-

"VÍZ ALATTI KEDVENCEK"

„Halak királya” Bőrén sült marinírozott lazacfilé, rozmaring füstfelhőben készítve, citrusos sáfrányos arborio rákrizottóval, teriyaki-serpenyős pirított zöldségekkel

6.100.-

Vadvízi fogas és tengeri sügér roston, mandulás zöldfűszeres krusztával sütve, fokhagymás zsenge bébiparajjal, avokádó ropogóssal, citromos vajban párolt zöldségparádéval, burgonyapürével

4.600.-

,,Halak randevúja” grillezett süllő filé, medvehagymás garnélarák, füstölt lazacsteak, tempura tésztában sült halnyárs, mangós chilis chatneyval, remoulade mártással, zöldcitromos párolt „zöldség hínárral” batáta-borsópürével

4900.-

SZÁRNYAS ÉTELEK

Bugaci libamáj 48 saját zsírjában sütve, fokhagymás chimichurryval , magyaros lecsóval, rozmaringos pirított parázsburgonyával, sült zöldségekkel

6.800.-

Háztáji csirke variáció, csirkemell zöldfűszeres krusztával, rántott csirke magvas ropogós pankómorzsában sütve, joghurtban pácolt filézett „vasalt” csirkecomb, konyhakerti salátákkal, sült hasábburgonyával

3.500.-

Pulykajava cheddar sajttal és pápai sült sonkával göngyölve, ropogós ,,aranyló bundában” frittírozva, pirított mandulás vajas burgonyapürével, flambírozott Sangria gyümölcsökkel

3.600.-

Kacsamell meggyfa forgácson enyhén füstölve roséra sütve, Medina vörösboros forró meggyel és házi készítésű pirított törtmogyorós vajas nudlival

4.300.-

Kemencés pecsenyekacsa ,,buli” omlósra sült combja, sous-vide melle, rostonsült mája, pezsgős párolt lilakáposztával, akácmézben karamellizált sültalmával, pirosbogyós gyümölcsraguval, röstikével

4.800.-

SERTÉSHÚS ÉTELEK

Első filézett csülök, barna sörben omlósra készítve, ropogós malacbőrke ”buborékkal”, jóasszony raguval, röstikével, makói hagymás savanyúkáposzta”szalmával”

3900.-

Rántott szűzérmék aranyló ropogós magvas pankómorzsában sütve, cukorborsó pürével, batáta rőzsével, konyhakerti vitamin salátával, remoulade mártással

3900.- 

Kíméletesen sült sertésszűzpecsenye trüffel-konyakos libamájmártással, császárszalonnás serpenyős kelbimbóval, gombával, sült kerti zöldségekkel

4300.-

Falusi ,,malactoros” lassan sült ropogós préselt malaccsászárhús, mustáros fokhagymás tarja, füstös pecsenyelével, házi készítésű chilis sültkolbásszal, magyaros lecsóval, tócsnival és hagymás törtburgonyával

4500.- 

NEMZETKÖZI STEAK KÜLÖNLEGESSÉGEK "MARHASÁGOK" HÚSIMÁDÓKNAK

Rib-eye steak chimichurryval (300g) Argentín érlelt marhából rozmaringos héjas pirított parázsburgonyával, balzsamecetes sült zöldségekkel, tárkonyos fürjtojás veloute mártással, házmester fűszervajjal

8300.- 

T-bone steak Gerard Butler kedvence (450g) Hollandiából, vaslapon sült steak házmester fűszervajjal, rántott pápai sonkás ceruzabab rőzsével, rozmaringos héjas pirított parázsburgonyával, sültcéklás ezüsthagymával, grillezett zöldség ,,toronnyal”, holland

8100.- 

Bánk Bán bélszín steak három felvonásban (250g) Ausztriából, házilag enyhén füstölt bélszín java, fűszervajjal, fokhagymás libamájjal, pirított garnélarákkal, burgonya gratinnal, mediterrán grillezett zöldség ,,toronnyal”

7500.- 

Angus marha oldalas és pofahús konfit omlósra készítve és préselve, sóban sült szarvasgombás zöldalmás céklapürével, füstös barbecue demi glace mártással, burgonya tócsnival, balzsamecetes wok zöldségekkel

5900.- 

,,Egri Csillagok” magyar szürkemarha ökörpofa zamatos Egri bikavér-vörösboros pörkölt szaftban omlósra párolva, kacsamájas csiperkegombás raguval, habzóvajban pirított gölődinnel

4700.- 

GYEREK ÉTELEK

Pipi húsleves tésztával

900.-

Angry Birds ropogós rántott sajtgolyók, vajas burgonyapürével, őszibarackkal

1900.-

Tőkehal falatok bundában sütve /Fisch and Chips/, majonézzel,citrommal, batáta édesburgonya hasábbal

2300.-

Rántott jércemell burgonyapürével vagy sült hasábburgonyával

2100.-

Túró gombóc karamellás pop-corn köntösben, mézes-mázas habcsókkal, csoki és eperöntettel

1600.-

DESSZERTEK

Rögtúrós gombóc variáció „48”

1800.- 

„Édes Álom” rumos gesztenyepüré „spagetti” szőkecsokoládés búzacsíramálé, vanília parféval, tejszínhabbal, ropogós mandulás morzsával, szezon gyümölcsökkel

1800.- 

Egzotikus”Édenkert” mascarponés kókusztej mousse, szerelemgyümölcs öntettel, pisztácia crocanttal, citrus gyümölcsökkel, papaya szorbettel

1700.- 

Tripla-csokis forró ,,láva süti” háromféle Belga csokiból készült desszertkülönlegesség kehelyben kínálva

1900.- 

SAJTOK

Sajtok (Válogatás hazai sajtokból, gyümölcsökkel agyusztálva)

3700.-

KÁVÉFÉLESÉGEK

Ristretto

550,-

Espresso

550,-

Hosszú kávé

550,-

Cappuccino

690,-

Espresso Macchiato

600,-

Latte Macchiato

790,-

Caffee Latte

790,-

Jegeskávé

1290,-

Ír kávé

1590,-

Melange

790,-

Forró csokoládé

600,-

TEAFÉLÉK

Bradley's teák a teadobozból választva

700.-

Sült teák

900.-

KONYHAFŐNÖK:

Varga Károly Venesz díjas Mesterszakács

ÜZLETVEZETŐ:

Korenika Attila Schnitta díjas Éttermi mester

AZ ÉTLAP ÉRVÉNYES:

2020. 05.21.-től. Az étlapon szereplő árak magyar forintban értendők és tartalmazzák a mindenkori törvényes Áfá-t. Az ételek csomagolásáért díjat számolunk fel. Kis doboz: 250.- / Nagy doboz: 350.-