Kecskemét
(+36 76) 614 848
Asztalfoglalás csak telefonon.

Étlap

AJÁNLÓ

Rib-eye steak (300g) Argentin marhából, ropogós makói sülthagymával, rozmaringos pirított parázsburgonyával, mediterrán konyhakerti sült zöldség salátával, balzsamecetes öntettel. Mártogatósok: hollandi szósz, Dijoni mustárfagyi

7.990.-

ENTRECOTE (300g) hátszín Uruguay Angus marhából Cafe de Paris fűszervajjal, röstike „kanapén”, sonkába göngyölt rántott zöldbab rőzsével, mediterrán konyhakerti sült zöldség salátával, balzsamecetes öntettel Mártogatósok: hollandi szósz, Dijoni mustárfagy

7.890.-

Bélszín steak (200 g) Brazil marhából, bacon szalonna „kalodában” sütve, zöldfűszeres cheddar sajttal, steak burgonyával, mediterrán konyhakerti sült zöldség salátával, balzsamecetes öntettel Mártogatósok: hollandi szósz, Dijoni mustárfagyi

8.590.-

A steakeket mediumra sütjük, de külön kívánságra a kedves vendég igénye szerint is elkészítjük

KEZDŐ FOGÁSOK

Tüzes ökörbélszín tatárbeefsteak fűszervajjal, színes zöldség „kavalkáddal”, pirítóssal

2900.-

Libamáj „duett” hidegen és melegen (Konyakos libamájpástétom szarvasgombával, meleg házi készítésű cipóval, libamáj roston sütve chimichurryval, salátacsokorral, tokaji aszúecetes vinaigrettel)

2900.-

Pecsenyekacsa prés alatt készítve, illatos fűszerrőzsén füstölt kacsamell „sonkával”, Medina vörösboros asztaltszilvás lilahagyma lekvárral, saláta „ikebanával” homoktövises - balzsamecetes öntöttel, briós ropogóssal

2300.-

SALÁTÁK

Könnyű zöld „salátáskert” vitamindús zöldségekből, csírafélékből, ropogós zöld levélsalátákból, kék sajtos öntettel

1900.-

St. Andrea-s salátástál Saláta válogatás ropogós friss zöldségekből, zöld salátafélékből, sült Pápai sonkával, cheddar sajttal, olívabogyóval, füstölt fürjtojással, bazsalikomos szarvasi mozzarellával, citrusos saláta vinaigrettel kevert saláta

2700.-

LEVESEK

Hűsítő pirosbogyós sült gyümölcstea „elixír” Vadmálnából, ribizliből, kékáfonyából sült gyümölcsteával ízesített, joghurttal dúsított gyümölcsleves különlegesség Cassis sorbettel

1300,-

„TYÚK SZTORI” ünnepi gyöngyöző húsleves Háromféle tyúkból (gyöngyös, fácán, hazai tyúk), zöldségekkel készült tartalmas leves, tyúkmájas hústallérokkal, füstölt fürjtojással és lúdgége tésztával

1400.-

Gyömbéres zöldmentás zsenge cukorborsó krémleves rántott borsógyöngyökkel, pirított garnélával

1400.-

Bükkerdei varázsgomba leves cheddar sajtos vargánya ropogóssal és camamberttel Hazánk erdeiből szedett ízletes gomba „kincseiből” készült püréleves - különlegesség

1300.-

Szerencseleves Vecsési savanyúkáposztával, csomborral, füstölt- préselt csülökkel, pirított parasztkolbásszal, babbal, lencsével, friss kaporral, házi tejföllel készült magyaros leves

1200.-

KÖZTES FOGÁSOK

Hirtelensült mizsei rúzsos sajtkülönlegesség, balzsamecetes paradicsommal, jégsaláta sifonáddal, bazsalikomos-zöldalmás szorbettel

2100.-

Libamáj roston sütve, akácmézben karamellizált fahéjas almával, ananásszal, Calvados mártással

3100.-

KÍMÉLŐ ÉS VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK

Garnélás tészta aioli szósszal, fokhagymás bébiparajjal, zöldség juliennel

3200.-

Konyhakerti salátaválogatás citromolajos vinaigrettel, grillezett füstölt tofuval, sült zöldség toronnyal, chilis- mangós

2200.-

Medvehagymás petrezselymes Arborio rizottó, sült gombákkal, bazsalikomos paradicsom concasseval, parmezán forgáccsal

2700.-

HALAK ÉS RÁK ÉTELEK

„VÍZ ALATTI KEDVENCEK” haltál Grillezett fogas-süllő marinírozott lazac steak bőrén sütve, tőkehal sörtészta bundában, fokhagymás garnélarák, bébiparajos zöldség julienne, burgonyapüré

4100.-

Grillezett lazac steak illatos füstfürdőben készítve, garnélarákkal, citromfüves rizlingmártással, vajban párolt zsenge zöldségekkel

5900.-

Pirított királyrák fokhagymás chimichurryval, salátaválogatással, chili szósszal, citrusos vinaigrettel

3900.-

Tempurában sült halnyárs süllőpofából, füstölt lazac pisztrángból, fogasból, citrusos-sáfrányos Arborio rizottóval, vajban párolt „zöldséghínárral”, mangós-chilis chatneyval

3300.-

Bőrén sült fogas steak tejszínes kapros - gombás rákraguval, citromos vajban párolt formázott zöldségekkel, zöldpestos tagliatelle tésztával

3100.-

Branzínó filé roston sütve, fűszervajban pirított mandulaforgáccsal, citrusos zsenge zöldségekkel, burgonya gratennel

3900.-

SZÁRNYAS ÉTELEK

Libamáj 48 Roston sült libamáj szeletek saját zsírjában sütve, fokhagymás chimichurryval, rozmaringos pirított burgonyával, sült Lyoni hagymával (ahogy a házigazda szereti)

6100.-

Pulykajava cheddar sajttal, Pápai sült sonkával göngyölve, ropogós sokmagvas bundában kirántva, pirított mandulás burgonyapürével és flambírozott Sangria gyümölcsökkel

2700.-

Fiatal háztáji csirke kétféle módon készítve Filézett csirkecomb sokmagvas morzsában kirántva, melle része roston sütve fűszervajjal, salátákkal, sült burgonyával, chili szósszal

2900.-

Falusi jércemell kíméletesen készítve, zöldfűszeres házi sajtlepellel, mozzarellával, csőben sütve, mentás cukorborsó pürével, konfit fürtös paradicsommal, cukkínis tócsni „szőnyegen”

2800.-

Pecsenyekacsa „buli” Omlósra sült kemencés kacsacomb, szuvidolt kacsamell, fokhagymás kacsamáj, röstikével, lilakáposzta pürével, piros bogyós gyümölcsraguval, mézben karamellizált fahéjas almakarikával

4200.-

SERTÉSHÚS ÉTELEK

Egészben sült rózsaborsos szűzpecsenye, trüffel-libamáj mártással, habzóvajban fényezett zsenge zöldségekkel, tócsnival

3800.-

Császárszalonnába göngyölt szűz rolád, Pápai sonkával, Mizsei rúzsos sajttal fetával, aszalt paradicsommal töltve, mediterrán grillezett zöldségekkel, parázsburgonyával, chilis-mangós chatneyval

3900.-

Rántott szűzérmék sült hasábburgonyával, salátaválogatással, tartármártással

2800.-

Sörben sült sertéscsülök csont nélkül omlósra készítve, édes-savanyú gyöngyhagymával, pirított parázsburgonyával, lilakáposzta pürével

3400.-

„Malacságok” három kívánságra (Nem csak az Urak kedvére ajánlom...!) Fokhagymás malackaraj pecsenye, házi készítésű paprikás párolt sült kolbásszal, ropogós malaccsülök, sülthagymás burgonyapürével, párolt káposztával, tárkonyos mustár fagyival

3700.-

BORJÚ ÉS MARHA HÚSOS ÉTELEK

T-bone steak (450g) (Gerard Butler kedvence) (Származási hely: Hollandia) Parmantiere sült burgonyával, rántott Pápai sonkás zöldbab rőzsével, édes-savanyú ezüst hagymával, whiskys zöldbors mártással

7100.-

Bélszín Tournedo (250g) Café de Paris módra Baconszalonna „kalodában” sütött enyhén füstölt bélszín fűszer- vajjal, tárkonyos mustár fagyival, pirított rozmaringos parázsburgonyával, grillezett zöldségtoronnyal

5900.-

Bánk Bán Ökörbélszín steak (250 g) három felvonásban. (Házilag füstölt bélszín, libamájjal, királyrákkal, whiskys zöldbors mártással, sült zöldségekkel, burgonya gratennel, séfsalátával)

6300.-

Borjúláb és préselt borjú csülök ropogós magvas bundában kirántva, csíki mártással, burgonyapürével, édes-savanyú sült céklás gyöngyhagymával

3900.-

Vörösboros marhapofa és vádli pörkölt erdei gomba kincsekkel, házi készítésű brindzás baconszalonnás nudlival

3100.-

36. Marha Rib-Eye steak (300 g) udvarmester fűszervajjal, pirított rozmaringos parázsburgonyával, röstikével, hagyma textúrákkal, tárkonyos mustár fagyival

5900.-

GYEREK ÉTELEK

„Angyalhaj leves” színes zöldségszalmával, madártojással

700.-

Angry birds sajt „gölődin” Rizspapír fészekben tálalt rántott cheddar sajtgolyók sült burgonyával, tartárral

1900.-

Kókuszos sokmagvas „bundában” sült pipimelle pirított mandulás burgonyapürével, karamellizált őszibarack kompóttal, bogyós kékáfonya lekvárral

1900.-

Mesés maci lakoma Mézédes gesztenye „spagetti” tejszínhab „fürdőben” babapiskóta „szivaccsal” nektárral csepegtetve, zúzmarás erdei málnával ékesítve

1300.-

DESSZERTEK

Túrós kukoricamálé gombóc hidegen tálalva, mandulás mákmorzsával, édes zöldmentás tejföllel, roséboros ribizlihabbal, akácmézes roppanccsal

1100.-

Forrócsokis „láva” felfújt meglepetés

1400.-

Gesztenyés „álom” Vanília fagyival, tejszínhabbal, macaronnal, gyümölcsökkel ékesítve

1300.-

Szerelem kehely 48 Passió (szerelem gyümölcs) sorbet, fehér csokoládé fagyi, cassissorbet, vanília fagyi, merenge, pisztácia szivacs, gyümölcsökkel ékesítve

1200.-

SAJTOK

Sajtok (Válogatás hazai sajtokból, gyümölcsökkel agyusztálva)

3700.-

KÁVÉFÉLSEGEK

Ristretto

400,-

Espresso

400,-

Hosszú kávé

400,-

Cappuccino

480,-

Espresso Macchiato

400,-

Latte Macchiato

500,-

Caffee Latte

500,-

Jegeskávé

900,-

Ír kávé

900,-

Melange

500,-

Forró csokoládé tejszínhabbal

600,-

TEAFÉLÉK

Bradley's teák a teadobozból választva

500.-