Kecskemét
(+36 76) 614 848
Asztalfoglalás csak telefonon.

Étlap

AJÁNLÓ

Zsenge zöldspárga pápai sült sonkába göngyölve, medvehagymás hollandi mártással

2.400.-

Tavaszköszöntő spárgaleves

1.400.-

Lazac steak bőrén sütve, enyhén füstölve, finomfüves hollandi mártással, vajas burgonyapürével, párolt zsenge citromvajas spárgával

5.700.-

Jércemell zöldspárgával, sonkával, zsályás sajttal göngyölve gorgonzola mártással, konfitált fürtös paradicsommal, burgonya gratennel

3.400.-

Zöld pestos Farfalle tészta spárgával, parmezán sajtszórással

2.900.-

KEZDŐ FOGÁSOK

Tüzes ökörbélszín tatárbeefsteak (150g) fűszervajjal, színes zöldség „kavalkáddal”, pirítóssal

2900.-

Libamáj „trilógia” tokaji aszú nektárban marinírozott libamáj terrin, szarvasgombás libamáj pástétom, fokhagymás bugaci libamáj, vadmálnaecetes lilahagyma lekvárral zöld salátacsokorral, házi készítésű meleg cipóval

3.100.-

LEVESEK

Hűsítő egzotikus szerelem gyümölcsleves, mangó szorbettel, citrus-gyümölcs textúrákkal

1400.-

„Éltető” ünnepi hús-erőleves háztáji gyöngyös tyúkból, ököruszályból, vajas grízgaluskával, fürjtojásos zöldség-royallal készült tartalmas esszencia)

1600.-

Romanesco és karamellizált tahiti vaníliás karfiol veloute-krémleves, rántott szarvasi mozzarella ropogóssal, hajdinás-karfiol ,,bonbonnal”, bio csírákkal, petrezselyem olajcseppekkel

1500.-

Lestyános Erdélyi Gímszarvas-csorba, erdei gomba ,,kincsekkel”, kacsamájas maceszgombóccal, házi tejföllel

1600.-

MELEG ELŐÉTELEK

Hízott libamáj muscovado vajban sütve, citrusos rizottó ropogóssal, karamellizált fahéjas almával és ananásszal, tokaji aszú nektár öntettel, pirított diós-brióssal

3200.-

Préselt borjúláb és csülök aranyló ropogós pankómorzsás köntösben sütve, pagoda-karfiolpürével, gyöngyhagymás céklás édes-savanyú ,,langyos” salátával

2400.-

KÍMÉLŐ ÉS VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK

Hosszú élet tészta, tofu, gyömbér, fokhagyma, chili, szezámmag, wok zöldségek, friss bébiparaj, szójaszósz ízesítéssel

2900.-

Arborio ,,varázsgomba” rizottó, hazai erdeinkből szedett ízletes vadgombákból, csiperkéből, mediterrán sült zöldségekkel készült rizottó, parmezánsajt forgáccsal

2900.-

Vegán nyers ,,salátáskert” zöldcitromos olivás vinaigrettel vitamindús kertizöldségekből, ropogós zöld levélsalátákból, biocsírákból, ízletes magvakból, ehető virágokból készült válogatás

2500.-

Mizsei rúzsos hazai sajt specialitás hirtelen sütve grillezett bazsalikomos paradicsommal sült padlizsán, cukkini, gomba, kaliforniai paprika és színes saláta ikebanával

2600.-

"VÍZ ALATTI KEDVENCEK"

Marinírozott, grillezett lazac steak illatos füst fürdőben készítve, pirított garnélarákkal, citromos rizling boros hollandi mártással, zöld pestos tagliatelle tésztával, sült zöldségekkel

5900.-

Tengeri sügérfilé roston, zöldfűszeres pirított mandulás krusztával, habzó vajban párolt zsenge zöldségekkel, fokhagymás bébi parajjal, burgonya pürével

3100.-

Garnélarák és tintahal tempurában sütve, citrusos sáfrányos Arblorio rizottóval, fűszervajban pirított Wok-,,zöldséghínárral”, ropogós rákszirommal, thai chilis szósszal

4300.-

Vadvízi fogas ,,Duett” kétféle módon készítve, fogas filé bőrén sütve és pankómorzsás ropogós bundában kirántva, citromos vajban párolt színes zöldségparádéval, citrusos rizsropogóssal, Remoulad mártással

3600.-

,,Halak randevúja” grillezett süllő filé, fokhagymás garnélarák, marinírozott lazac steak, tempurában sült halnyárs, mangós chilis chatneyval, Remoulade mártással, karfiol-burgonyapürével, bébiparajos zsenge zöldség-juliennel

4300.-

SZÁRNYAS ÉTELEK

Tanyasi libamáj 48 libamájszeletek saját zsírjában sütve, fokhagymás chimichurryval, vajas burgonyapürével, rántott hagymakarikákkal, sültcéklás édes-savanyú langyos salátával

6100.-

Jércemell supreme kíméletesen sütve, zöld pestos tagliatelle tésztával

3200.-

Háztáji csirke ,,TRIO” három kívánságra, konfit-,,vasalt” csirkecomb, roston sült melle fűszervajjal, sokmagvas morzsában kirántott csirke, salátákkal, sültburgonyával, chilis mangós chatneyvel

2900.-

Pulykajava cheddar sajttal és pápai sült sonkával göngyölve, ropogós ,,arany bundában” frittírozva, pirított mandulás vajas burgonyapürével, flambírozott Sangria gyümölcsökkel

2900.-

Kacsamell meggyfa forgácson enyhén füstölve roséra sütve, medina vörösboros forró meggyel, mogyoróban pirított édes és lila batáta tekercs szeletekkel

3900.-

Kemencés pecsenyekacsa ,,buli” omlósra sült combja, szuvidolt melle, rostonsült mája, pezsgős párolt lilakáposztával, akácmézben karamellizált sültalmával, pirosbogyós gyümölcsraguval, röstikével

4300.-

SERTÉSHÚS ÉTELEK

Első csülök barna sörben omlós-ragacsosra készítve, aranyló bundában ropogósra sütve, mustáros malátás pecsenyelével, császárszalonnás vecsési párolt savanyúkáposztával, serpenyős burgonyával

3500.-

Ínyenc mangalica rolád baconos ,,nercben” sütve, kacsamáj parféval, pápai sült sonkával, vörösboros aszalt szilvával, mizsei diós sajttal töltve, erdei gombás Arborio rizottóval, parmezán forgáccsal

3900.-

Szűz ,,tallérok” ropogós magvas pankómorzsában kirántva, sült hasábburgonyával, kerti vitaminsalátával, Remoulad mártással

2900.-

Kíméletesen sült sertésszűzpecsenye rózsaborsos zöldfűszeres pirított vajas morzsában, szarvasgombás konyakos lúdmájas Veloute mártással, párolt zsenge zöldségekkel, batáta tócsnival

3800.-

Falusi ,,disznóságok” ízelítő fokhagymás, omlós, mézes-mázas oldalas, mustármagos flekken steak, chilis páros grillkobásszal, ropogós sertésláb és csülök krokettel, pirított édeskáposztás borsos burgonya gölődinnel, langyos sült-céklás édes-savanyú ezüsth

3900.-

NEMZETKÖZI STEAK KÜLÖNLEGESSÉGEK "MARHASÁGOK" HÚSIMÁDÓKNAK

Rib-eye steak chimichurryval (300g) Argentín érlelt marhából rozmaringos héjas pirított parázsburgonyával, balzsamecetes sült zöldségekkel, ropogós lyoni hagymával, tárkonyos tojás espumával, házmester fűszervajjal

7900.-

,,Tüzes szamba” lángoló flambírozott érlelt bélszín Tournedo Brazíliából (250g) baconszalonna pongyolában, médiumra sütve, whiskys hosszúborsos jus-val, hirtelen sült camambert-cheddarsajt ,,kupolával”, mangós-chilis chatneyval, sült burgonyával, ínyenc s

8700.-

T-bone steak Gerard Butler kedvence (450g) Hollandiából, vaslapon sült steak házmester fűszervajjal, rántott pápai sonkás ceruzabab rőzsével, rozmaringos héjas pirított parázsburgonyával, sültcéklás ezüsthagymával, grillezett zöldség ,,toronnyal”, holland

7100.-

Bánk Bán bélszín steak három felvonásban (250g) Ausztriából, házilag enyhén füstölt bélszín java, fűszervajjal, fokhagymás libamájjal, pirított garnélarákkal, burgonya gratinnal, mediterrán grillezett zöldség ,,toronnyal”

6500.-

,,Egri Csillagok” magyar marha ökörpofa zamatos egri bikavér-vörösboros pörkölt szaftban omlósra párolva, kacsamájas csiperkegombás raguval, habzóvajban pirított gölődinnel

3200.-

DESSZERTEK

Mézkaramellás kukoricagrízes zöldcitromos házi túrókrémes ZILA tortácskák, cassis-ribizli habbal, ropogós akácmézes ,,tüllel”, feketeribizli ,,kaviárral”

1200.-

Rumos gesztenyés ,,csábítás”, búzacsíramálés fahéjas alma tart, Bourbon vanília parféval, rumos gesztenyepürével, marinírozott szezon gyümölcsökkel, habcsókkal ,,ékesítve”

1300.-

Karibi ,,édes álom” mascarponés citrus gyümölcsös mousse, vérnarancs zselével, papaya-mangó sorbettel, pisztácia ,,szivaccsal”, mangó chatneyval

1300.-

Tripla-csokis forró ,,láva süti” háromféle Belga csokiból készült desszertkülönlegesség kehelyben kínálva

1500.-

SAJTOK

Sajtok (Válogatás hazai sajtokból, gyümölcsökkel agyusztálva)

3700.-

KÁVÉFÉLSEGEK

Ristretto

400,-

Espresso

400,-

Hosszú kávé

400,-

Cappuccino

480,-

Espresso Macchiato

400,-

Latte Macchiato

500,-

Caffee Latte

500,-

Jegeskávé

900,-

Ír kávé

900,-

Melange

500,-

Forró csokoládé tejszínhabbal

600,-

TEAFÉLÉK

Bradley's teák a teadobozból választva

500.-